ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα - Πτώση σιδήρου στο σώμα 32χρονου

ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα - Πτώση σιδήρου στο σώμα 32χρονου

Τριανταδιάχρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα που συνέβη το πρωί του Σαββάτου (28/9) στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος που εργάζονταν σε εργοστάσιο επεξεργασίας σιδήρου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται τραυματίστηκε σοβαρά, από πτώση σιδήρου πάνω του.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο.

Ο 32χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Σύμφωνα με τον υπό καθήκοντι ιατρό φέρει διάφορα τραύματα αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Την σκηνή επισκέφτηκαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και λειτουργοί του Γραφείου Εργασίας και Επιθεώρησης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE