Επέστρεψε με ασφάλεια στην Νέα Υόρκη ο Αναστασιάδης – Πρόβλημα εν πτήσει στο αεροπλάνο του

Επέστρεψε με ασφάλεια στην Νέα Υόρκη ο Αναστασιάδης – Πρόβλημα εν πτήσει στο αεροπλάνο του

Επέστρεψε αναγκαστικά  στην Νέα Υόρκη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αφού παρουσιάστηκε πρόβλημα στον ανεμοθώρακα του ιδιωτικού αεροσκάφους που μετέφερε τον πρόεδρο.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους επέλεξε να επιστρέψει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τζον Κέννεντυ (JFK) στη Νέα Υόρκη το οποίο απείχε μόλις 2 ώρες, παρά να προσγειωθεί στο Λονδίνο το οποίο απείχε 3 ώρες.

Η Κυπριακή αντιπροσωπεία είχε προγραμματισμένη πτήση στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Η.Π.Α (19:00 ώρα Κύπρου) ενώ θα διανυκτερεύσει στην Νέα Υόρκη μετά το ατυχές συμβάν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE