Ανατροπή πλεούμενου με 50 επιβάτες ανοικτά της Λιβύης

Ανατροπή πλεούμενου με 50 επιβάτες ανοικτά της Λιβύης

Μια βάρκα με περισσότερους από 50 επιβαίνοντες ανετράπη στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης, έγινε σήμερα γνωστό από τον ΟΗΕ, στο τελευταίο περιστατικό με μετανάστες που προσπαθούν να φθάσουν στην Ευρώπη.

Το ακριβές σημείο του ναυαγίου δεν έχει αποσαφηνιστεί, αναφέρει στο Twitter η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Ο εκπρόσωπος τύπου της ακτοφυλακής της Λιβύης είπε ότι έχει σταλεί στην περιοχή σκάφος του λιμενικού, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE