Ρεάλ: Θύμα διάρρηξης ενώ έπαιζε στο ντέρμπι με Ατλέτικο – Σύζυγος και κόρη ήταν μέσα στο σπίτι!

Ρεάλ: Θύμα διάρρηξης ενώ έπαιζε στο ντέρμπι με Ατλέτικο – Σύζυγος και κόρη ήταν μέσα στο σπίτι!

Ο μέσος της Ρεάλ, Καζεμίρο έπεσε θύμα διάρρηξης την ώρα που αγωνιζόταν απέναντι σην Ατλέτικο, με τη σύζυγο και την κόρη του να βρίσκονται μέσα στο σπίτι, αλλά ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή τους.

Καζεμίρο προστέθηκε στη μακρά λίστα των ποδοσφαιριστών που έπεσαν θύμα διάρρηξης εν ώρα αγώνα. Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στην οικεία του την ώρα που ο Βραζιλιάνος χαφ αγωνιζόταν κόντρα στην Ατλέτικο στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της La Liga. Το χειρότερο, βέβαια, ήταν πως μέσα στο σπίτι ήταν η σύζυγος και η κόρη του 27χρονου αμυντικού χαφ, οι οποίες ευτυχώς δεν κινδύνευσαν.

Ο Καζεμίρο μένει στην περιοχή «Moraleja», ένα απ’ τα πιο ακριβά προάστια της Μαδρίτης, το οποίο αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους των διαρρηκτών. Μάλιστα, οι διοικούντες τη Ρεάλ έχουν διαμηνύσει πολλές φορές στους παίκτες της ομάδας να μην ανεβάζουν video στα social media από την οικεία τους, αλλά όπως φαίνεται δίχως αποτέλεσμα, αφού οι διαρρήκτες συνεχίζουν να κάνουν απρόσκοπτα τη «δουλειά» τους.

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE