ΦΑΝΗΚΕ για Γουίλερ

ΦΑΝΗΚΕ για Γουίλερ

Η ΑΕΛ έχασε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με 1-0, ωστόσο είχε καταπληκτική παρουσία η ομάδα.

Ο Χρίστος Γουίλερ, ήταν ο καλύτερος από την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, καθώς «έκλεισε» εξαιρετικά τον Τάμαρι, και ανέβαινε συχνά – πυκνά στην επίθεση δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Μαζί με τον Αβραάμ, ειδικά στο β’ μέρος, απείλησαν την ομάδα του Τόμας Ντολ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, σίγουρα θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, και ο Γουίλερ, φαίνεται πως όσο πάει γίνεται και καλύτερος.

Θα χρειαστεί η ΑΕΛ ένα καλό Γουίλερ, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κρίσιμη συνάντηση με τον Τ/κ Ηγέτη τη Δευτέρα - Οι αναφορές σε Δρουσιώτη και τιμές καυσίμων

ΠτΔ: Κρίσιμη συνάντηση με τον Τ/κ Ηγέτη τη Δευτέρα - Οι αναφορές σε Δρουσιώτη και τιμές καυσίμων

Η χώρα μας επενδύει στην ενίσχυση της αποτρεπτικής της ισχύος είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE