Αν και… ΛΥΓΙΣΕ στο φινάλε, ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ – Το ΣΚΗΝΙΚΟ μετά την ήττα της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και… ΛΥΓΙΣΕ στο φινάλε, ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ – Το ΣΚΗΝΙΚΟ μετά την ήττα της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών η Πύργος Fc φιλοξένησε την Ομόνοια, της οποίας επικράτησε με 1-0.

Η τερματοφύλακας των πρασίνων, Κωνσταντίνα Κουζάλη, έκανε πολλές επεμβάσεις και κράτησε την ομάδα της στον αγώνα μέχρι το τέλος, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Πάντως, οι οπαδοί του «τριφυλλιού», έμειναν ικανοποιημένοι με την εικόνα της Ομόνοιας, και στο τέλος, χειροκρότησαν τις παίκτριες της ομάδας, οι οποίες πήγαν στην κερκίδα, «εισπράττοντας» τα συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα.

Δείτε βίντεο μέσα από τον φακό του ThemaSports: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE