Στην παρουσία των ΥΠΑΜ Ελλάδας και Σερβίας η στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

Στην παρουσία των ΥΠΑΜ Ελλάδας και Σερβίας η στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

Στην παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Υπουργού Άμυνας της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, για την επέτειο ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, την οποία μετέδωσε το ΓΤΠ, στο πλαίσιο του εορτασμού της 59ης επετείου από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση μηχανοκινήτων και πεζοπόρων τμημάτων την 1η Οκτωβρίου, στις 1100, επί της οδού Ιωσήφ ΧʺΙωσήφ στον Στρόβολο.

Πριν την έναρξη της παρέλασης, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή στον χώρο της παρέλασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η επίσημη έπαρση σημαίας, η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και η ρίψη 21 χαιρετιστήριων κανονιοβολισμών.

Παρόντες στην παρέλαση θα είναι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση, και ο Υπουργός Άμυνας της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE