ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπεσε ακόμη ένας… «μύθος» – Ετεροχρονισμένη δικαίωση Σοφοκλέους για Ορλάντο Σα

Έπεσε ακόμη ένας… «μύθος» – Ετεροχρονισμένη δικαίωση Σοφοκλέους για Ορλάντο Σα

Και τι δεν είχε ακούσει τον Φεβρουάριο του 2014 ο Πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, όταν είχε πωληθεί ξαφνικά στην Πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας ο Ορλάντο Σα και η Λεμεσιανή ομάδα έχασε το μεγαλύτερο «όπλο» της στη μάχη για τον τίτλο, τον οποίο όπως όλοι θυμόμαστε, έχασε στο φινάλε από τον ΑΠΟΕΛ, μετά από τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον περίφημο «τελικό της τσάκρας».

Ο «Big Sofo» είχε κατηγορηθεί από πολλούς ΑΕΛίστες, ότι πούλησε ηθελημένα τον Πορτογάλο σταρ για να τα… τσεπώσει (ή ότι δεν έκανε ότι μπορούσε για να τον κρατήσει) και η γκρίνια έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν χάθηκε το πρωτάθλημα, αφού δεν είναι και λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ακόμα και σήμερα, ότι με τον Ορλάντο Σα στις τάξεις της, η ΑΕΛ δεν θα έχανε με τίποτα εκείνο το πρωτάθλημα, στο οποίο έτσι κι αλλιώς έκανε… «χαρακίρι».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πορτογάλος άσος στην ιστοσελίδα tribunaexpresso.pt (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ξεκαθάρισε οριστικά το τοπίο και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους έστω και μετά από 5,5 χρόνια, δικαιώνοντας με πολύ μεγάλη καθυστέρηση τον Πρόεδρο της ΑΕΛ που… κέρδισε ουσιαστικά μία ακόμα άτυπη μάχη από τους διαχρονικούς επικριτές του.

«Ο πρόεδρος δεν ήθελε να με πουλήσει. Είπε ακόμα ότι θα μου πλήρωνε τους μισθούς που ήταν σε καθυστέρηση και θα έκανα νέο συμβόλαιο, αλλά του είπα: «Συγγνώμη, αλλά δεν θα χάσω αυτή την ευκαιρία. Μπορώ επιστρέψω εδώ διακοπές μαζί σου μια μέρα, αλλά σε παρακαλώ, έχω την ευκαιρία να φύγω από εδώ, να πάω στον πρωταθλητή της Πολωνίας, σε μια ομάδα που με θέλει πραγματικά, αφήστε με να φύγω. Συνειδητοποίησε ότι πραγματικά ήθελα να πάω και τελικά καταλήξαμε σε συμφωνία», ξεκαθάρισε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο Ορλάντο Σα και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας: «Σαν θέλει η νύφη (Λέγκια) και ο γαμπρός (Ορλάντο Σα), τύφλα να ΄χει ο πεθερός (Σοφοκλέους)…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top