Έντονα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Έντονα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Έντονα είναι τα παράπονα στην ΑΕΚ για τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πολλά είναι τα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία του Ελβετού, Στεφάν Κλόσνερ στο ντέρμπι κόντρα στην ΠΑΟΚ.

Από την «Ένωση» τονίζουν ότι ο ρέφερι δεν είχε τα ίδια κριτήρια στα σφυρίγματά του και κυρίως στα φάουλ που καταλόγιζε, ενώ υπάρχουν παράπονα και για τις κάρτες που μοίρασε, κάνοντας και πάλι λόγο για διαφορετική λογική.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Βασίλης Δημητριάδης είδε κίτρινη κάρτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, καθώς είπε στον διαιτητή του ντέρμπι ότι τα φάουλ ήταν 11-2 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Τα παράπονα τους εκφράζονται και στην περιγραφή του αγώνα μέσω του επίσημου ιστότοπου της ομάδας:

«Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΠΑΟΚ μπροστά σε περίπου περίπου 40.000 φιλάθλους (32.576 εισιτήρια) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στον μεγάλο αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2019-20.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές με τον Κάρολ Σβιντέρσκι, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν και στις δύο περιπτώσεις, στο 54′ με κοντινό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά από φάουλ του Μάρκο Λιβάια και στο 78′ με κοντινό πλασέ του COSMOTE MVP Μίλος Ντέλετιτς μετά από παράλληλη πάσα του Πέτρου Μάνταλου.

Η ΑΕΚ έχει έντονα παράπονα για την αντιμετώπισή της από τον Ελβετό διαιτητή, κυρίως σε ό,τι αφορά τα φάουλ που καταλόγισε και τις κάρτες που μοίρασε».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE