ΛΑΡΝΑΚΑ: Άμεση φυλάκιση για τον υπό επήρεια ουσιών ραλίστα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άμεση φυλάκιση για τον υπό επήρεια ουσιών ραλίστα

Σε φυλάκιση 45 ημερών καταδικάστηκε την Δευτέρα (30/9) 50χρονος κάτοικος Λάρνακας, μετά από σύλληψή του αφού εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλης.

Του επιβλήθηκε επίσης στέρηση άδειας οδήγησης για έξι μήνες.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (29/9) στο δρόμο Κοφίνου – Λάρνακας όταν εντοπίστηκε και ανακόπηκε από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE