Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Το χαιρετισμό της παρέλασης που αρχίζει στις έντεκα το πρωί στη λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στο Στρόβολο θα δεχθεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η πολιτική ηγεσία. Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Φέτος για πρώτη φορά παρίσταται στην παρέλαση και εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Σερβίας και συγκεκριμένα ο ΥΠΑΜ Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
Μετά το πέρας της παρέλασης, στις 12 και μισή ο Πρόεδρος παραθέτει στο Προεδρικό Μέγαρο δεξίωση προς τα μέλη του Διπλωματικού Σώματος.
Με την ευκαιρία της επετείου κόμματα και οργανώσεις εξέδωσαν ανακοινώσεις διατρανώνοντας την δέσμευσή τους να αγωνιστούν για επανένωση της Κύπρου και επίτευξη λειτουργικής λύσης.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




