Ποιοι 21 κατάδικοι πήραν προεδρική χάρη λόγω της 1ης Οκτωβρίου

Ποιοι 21 κατάδικοι πήραν προεδρική χάρη λόγω της 1ης Οκτωβρίου

Την πύλη εξόδου των Κεντρικών Φυλακών πέρασαν το μεσημέρι της 30ης Σεπτεμβρίου, 21 κατάδικοι, μετά από Προεδρική χάρη λόγω της Εθνικής Επετείου της 1ης Οκτωβρίου.


Πρόκειται για 14 Ελληνοκύπριους και 7 αλλοδαπούς, που εξέτισαν ήδη το μισό της ποινής τους και στις 31 Δεκεμβρίου θα αποφυλακίζονταν.

Έχουν καταδικαστεί για αδικήματα όπως διαρρήξεων και κλοπών, πλαστογραφίες, η παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από τις φυλακές τους παρέλαβαν οικεία τους πρόσωπα, ενώ εναντίον κάποιων εκ των αλλοδαπών άρχισε αμέσως η διαδικασία απέλασης τους

Ανάμεσα στους αποφυλακισμένους δεν συμπεριλαμβάνονται άτομα που καταδικάστηκαν για σεξουαλικά αδικήματα, για ναρκωτικά ή για υποθέσεις φόνου ή απόπειρας φόνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας μετά από πυρκαγιά στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας μετά από πυρκαγιά στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (7/6) στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα σε οικία στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE