Ένιωσε αδιαθεσία στον αέρα εκπομπής του Alpha Ελλάδας - Υπέστη έμφραγμα - VIDEO

Ένιωσε αδιαθεσία στον αέρα εκπομπής του Alpha Ελλάδας - Υπέστη έμφραγμα - VIDEO

Διαχωριστικό ανεύρυσμα υπέστη ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής στον Alpha Ελλάδας.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Ξαφνικά και ενώ ήταν στον «αέρα», ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να δίνει break.

Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και ο κ. Χατζής είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά».

Τελικά όπως διαπίστωσαν οι ιατροί στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος έχει διαχωριστικό ανεύρυσμα. Εχει διασωληνωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εισαχθει στο χειρουργείο από λεπτό σε λεπτό για καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE