Στα 139 ευρώ το ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ εισιτήριο για τους οπαδούς της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Στα 139 ευρώ το ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ εισιτήριο για τους οπαδούς της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

«Τσουχτερές» οι τιμές για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης που θέλουν να παρακολουθήσουν το Clasico με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.

Το Clasico μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου θα λάβει χώρα στις 26 Οκτωβρίου στις 14:00 (ώρα Ελλάδας), με τους οπαδούς των Μερένχες να καλούνται να πληρώσουν πολύ ακριβά εισιτήρια για ακόμα μια φορά.

Το φτηνότερο εισιτήριο για τους οπαδούς της Ρεάλ στο Καμπ Νπου ανέρχεται στα 139 ευρώ, ενώ το ίδιο ακριβά ήταν τα εισιτήρια για τους φίλους των Μαδριλένων και τις προηγούμενες δύο σεζόν στο ίδιο γήπεδο καθώς έπρεπε να πληρώσουν 129 και 179 ευρώ τις σεζόν 2017-2018 και 2018-2019 αντίστοιχα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE