Σεβίλλη – ΑΠΟΕΛ: Η διαφορά των 263 εκ. ευρώ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΠΙΝΑΚΑΣ)

Σεβίλλη – ΑΠΟΕΛ: Η διαφορά των 263 εκ. ευρώ!  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΠΙΝΑΚΑΣ)

Ο ΑΠΟΕΛ πάει στην Ισπανία και το «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» για να κοντραριστεί με τη Σεβίλλη, μια ομάδα παραδοσιακή υπερδύναμη, τόσο στη χώρα της όσο και στην Ευρώπη.

Φέτος, η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε πολλές μεταγραφές, για να… επανέλθει στο προσκήνιο και να κάνει κάτι καλό. Σύμφωνα με την ποδοσφαιρική πλατφόρμα Τrasnfermarkt, η αξία του ρόστερ της Σεβίλλης, φτάνει τα 283 εκ!

Από τους πέντε πιο ακριβούς της ποδοσφαιριστές, οι 4 είναι νεοφερμένοι, ενώ η μεγαλύτερη αξία ανήκει σε δύο παίκτες, καλοκαιρινά αποκτήματα.

Ο λόγος για τον Ρόνι Λόπες που πήρε από τη Μονακό το καλοκαίρι, και τον Γουλς Κουντέ που πήρε από την Μπορντό.

Αμφότεροι με 25 εκ. Ακολουθεί, ο Ρεγκιλόν, ο οποίος πήγε στη Σεβίλλη δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με 22.

Μετά, ο Τόμας Βάσλικ, ο τερματοφύλακας, παίρνει τη θέση του στον… πίνακα με 18 εκ., ενώ τη σχετική λίστα «κλείνει» ο Όλιβερ Τόρες, παίκτης που αποκτήθηκε από την Πόρτο και αυτός το καλοκαίρι, με 17.

Αντίθετα, σύμφωνα με την ίδια πλατφόρμα, ο ΑΠΟΕΛ έχει αξία ρόστερ 20 εκατομμυρίων. Δηλαδή υπάρχει διαφορά 263 εκατομμυρίων ευρώ!

Πρώτοι, στη λίστα με τους πέντε πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές (στους γαλαζοκίτρινους είναι περισσότεροι, λόγω του ότι πολλοί έχουν την ίδια αξία), είναι ο Μούσα Τάμαρι, και ο Αντρίγια Πάβλοβιτς με 2 εκ., αμφότεροι.

Ακολουθούν οι Σάβιτς και Σόουζα με 1,5 και οι δύο, ενώ Άλεφ, Μάτιτς, Εφραίμ και Χαλένιους βρίσκονται στο 1 εκατομμύριο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE