Σε «κακό δαίμονα» εξελίσσεται για την Ομόνοια η Πάφος FC και… δεν το παίρνουν αψήφιστα

Σε «κακό δαίμονα» εξελίσσεται για την Ομόνοια η Πάφος FC και… δεν το παίρνουν αψήφιστα

Η πρωτοπόρος Ομόνοια έχει δύσκολη έξοδο το ερχόμενο Σάββατο (05/10, 18:00), αφού θα αντιμετωπίσει την Πάφο FC στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Μπορεί η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς να μην ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, όμως δεν παύει να έχει ένα αξιόλογο ρόστερ και άξιζε μεγαλύτερης βαθμολογικής συγκομιδής.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η Πάφος εξελίσσεται σε… «κακό δαίμονα» της Ομόνοιας, αφού στα τελευταία τρία παιχνίδια στο «Στέλιος Κυριακίδης», μετράει ισάριθμες νίκες, 2-1 τη σεζόν 2015-2016, 2-1 την περίοδο 2017-2018 και 1-0 πέρσι (2018-2019), ενώ την περσινή σεζόν, η Πάφος κέρδισε την Ομόνοια και στο ΓΣΠ με το εντυπωσιακό 2-4!

Βέβαια, άλλη Ομόνοια τα προηγούμενα χρόνια και άλλη φέτος, όμως η παράδοση παίζει κι αυτή το δικό της ρόλο και σίγουρα στο «Ηλίας Πούλλος» δεν την παίρνουν αψήφιστα και θέλουν πάση θυσία να σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί, για συνεχίσει το «τριφύλλι» τη ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE