ΜΕΝΟΙΚΟ: Βλέπουν εμπρησμό οι Αρχές στο όχημα 22χρονου Ε/κ – Ήταν σταθμευμένο κοντά στο πανηγύρι

ΜΕΝΟΙΚΟ: Βλέπουν εμπρησμό οι Αρχές στο όχημα 22χρονου Ε/κ – Ήταν σταθμευμένο κοντά στο πανηγύρι

Σε εγκληματική ενέργεια, φαίνεται να οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε σε όχημα στο Μένικο, το βράδυ της Τρίτης (1/10), σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις.

Στον χώρο στάθμευσης του πανηγυριού που πραγματοποιείτο την Τρίτη (1/10) στον Ιερό Ναό Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στο Μένικο, ήταν το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες γύρω στις 9:00 το βράδυ.

Σύμφωνα τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, με τον οποίο επικοινώνησε το ThemaOnline, από τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην σκηνή, πιστεύεται εκ πρώτης ότι η φωτιά που ξέσπασε στο όχημα, ήταν κακόβουλη.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από 22χρονο Ελληνοκύπριο, ωστόσο ανήκει σε 42χρονο.

Ο 22χρονος διαμένει σε περιοχή κοντά στο χωριό Μένικο.  

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE