Η ΟΥΕΦΑ για τον Χιώτη

Η ΟΥΕΦΑ για τον Χιώτη

Ο Ελληνισμός γιορτάζει και στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ φιλοξενείται ειδικό αφιέρωμα για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργαανώσεις.

Στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα στη 10η θέση από πλευράς συμμετοχών Ελλήνων ποδοσφαιριστών , φιγουράρει το όνομα του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ Διονύση Χιώτη.

Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας έχει 65 συμμετοχές και συμπληρώνει τη δεκάδα.

Η δεκάδα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών με τις πιο πολλές συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι η εξής:

1. Αντώνης Νικοπολίδης

2. Γιώργος Καραγκούνης

3. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

4. Κώστας Κατσουράνης

5. Νίκος Λυμπερόπουλος

6. Γιάννης Γκούμας

7. Παντελής Καφές

8. Λουκάς Βύντρα

9. Μιχάλης Καψής

10. Διονύσης Χιώτης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.