ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Κάρφωσαν' 25χρονο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας - 'Ντού' στην οικία του

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Κάρφωσαν' 25χρονο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας - 'Ντού' στην οικία του

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησε την Τετάρτη 2/10 η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κατοχή/διανομή και απόκτηση πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, της σύλληψης του 25χρονου προηγήθηκε πληροφορία που κατείχε το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία, το εν λόγω πρόσωπο είχε στην κατοχή του αρχεία παιδικής πορνογραφίας.  

Στην κατοχή του 25χρονου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του στη Λεμεσό το πρωί με δικαστικό ένταλμα, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος.

Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση διερευνάται από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου Αστυνομίας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE