Επιβάλλεται η βελτίωση

Επιβάλλεται η βελτίωση

Ο Απόλλωνας κράτησε την κορυφή της βαθμολογίας μετά το ισίπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι του προηγούμενου Σαββάτου με το ΑΠΟΕΛ, όμως είναι γενικά παραδεκτό ότι έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από όσα έδειξε στο ΓΣΠ.

Ο Ιοάν Αντόνε προσπαθεί να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να βελτιώσει τομείς που έχει εντοπίσει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει στο Τσίρειο την Ανόρθωση και ο Ρουμάνος προπονητής θα έχει την επιπλέον επιλογή του Ρομπέρ ο οποίος ανεβάζει καθημερινά εντάσεις προπόνησης. Από τη Δευτέρα θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή του Απόλλωνα και οι Γιώργος Κολοκούδιας, Γιώργος Μερκής και Μάριος Στυλιανού, οι οποίοι βρίσκονται στην κλήση της Εθνικής μας ομάδας για τον αγώνα με το Βέλγιο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι

Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.