ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναγορεύεται σε Επίτιμο Διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο Καδής

Αναγορεύεται σε Επίτιμο Διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο Καδής

Στην Αθήνα μεταβαίνει την Παρασκευή 4/10 ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, για να παραστεί στην τελετή αναγόρευσής του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 
Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στις 18.30, σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης των αρχών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, η απονομή του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου στον κ. Καδή, αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς του στον αγροτικό τομέα. 

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο κ. Καδής θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις με τις πρυτανικές αρχές τόσο του Γεωπονικού όσο και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top