Η λαϊκή απαίτηση δίδει ξανά τη σκυτάλη στον Αυγουστή

Η λαϊκή απαίτηση δίδει ξανά τη σκυτάλη στον Αυγουστή

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών φέρνουν τον Σωφρόνη Αυγουστή να επιστρέφει στον πάγκο του Απόλλωνα.

Οι ιθύνοντες της επιτροπής προγραμματισμού του Απόλλωνα, μετά την απόφαση που έχουν πάρει για να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς, κινήθηκαν, μετά και τη λαϊκή απαίτηση φιλάθλων, να συμφωνήσουν με τον προηγούμενο προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται την Παρασκευή από τη διοίκηση του Απόλλωνα, πρώτα το διαζύγιο με Βουκομάνοβιτς και μετά η συμφωνία με τον Αυγουστή.

Διαβάστε: 

Να ΒΑΛΕΙ τάξη στο Κολόσσι…

Παραδοχή του ΔΙΚΟΥ τους λάθους…

Tην ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς…

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE