Ρομπέρζ – Σωφρόνης

Ρομπέρζ – Σωφρόνης

Μέσα στην τρελή χαρά τους για την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας τους, αρκετοί Απολλωνίστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διερωτούνταν τι θα γίνει τώρα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ που επέστρεψε στις δραστηριότητες της ομάδας, φοβούμενοι ότι μπορεί να τεθεί ξανά σε «καραντίνα».

Ο συντάκτης του ThemaSports όμως, Πόλυς Χαραλάμπους, το ξεκαθάρισε πρωί-πρωί πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αφού δεν υπήρχε καμία κόντρα μεταξύ προπονητή και παίκτη, όταν ο Γάλλος στόπερ ήταν… φευγάτος και τέθηκε (προσωρινά) εκτός ομάδας.

Η σχετική αναφορά:

«Ποτέ δεν είχε προσωπική κόντρα ο Σωφρόνης με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Προβαίνουμε σε αυτή τη διευκρίνιση, επειδή ο Γάλλος είχε επιστρέψει στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας, μερικά 24ωρα μετά την αποδέσμευση Αυγουστή. Είχε ξεκαθαριστεί επισήμως από τότε, ότι δεν συνδέονταν οι δυο υποθέσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουλάχιστον «ΕΠΝΙΞΕ» τον εγωϊσμό του!

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών

BEST OF TOTHEMAONLINE