ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Διαμαρτυρία γονέων φοιτητών για την κατάργηση της πτήσης ΠΑΦΟΣ-ΑΘΗΝΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Διαμαρτυρία γονέων φοιτητών για την κατάργηση της πτήσης ΠΑΦΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας από πολίτες, κυρίως γονείς φοιτητών, για την κατάργηση της πτήσης Πάφος – Αθήνα.

 

Οι πολίτες θα αποκόψουν στις 17:00 το απόγευμα (04/10) συμβολικά την κυκλοφορία στον δρόμο Πάφου- Αεροδρομίου στην είσοδο του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου, σε μια προσπάθεια να στείλουν το μήνυμα τόσο προς την Πολιτεία όσο και προς τους διαχειριστές των αεροδρομίων αλλά και προς τις εταιρείες για την αναγκαιότητα της δρομολόγησης πτήσεων που θα συνδέουν εκ νέου την Πάφο με την Αθήνα.

Σημειώνεται πως η πτήση είχε καταργηθεί περίπου πριν από ένα χρόνο.

Γονείς φοιτητών επικαλούνται τα αυξημένα κόστη για τη μετάβαση των παιδιών τους μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας και ζητούν επανεξέταση του θέματος.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".