Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Της Μαρινέλλας Παναγιώτου
Την Παρασκευή (4/10) αφού αναγνώστηκαν τα παραδεκτά γεγονότα, ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ενημέρωσε ότι αναμένεται να παρουσιάσει τρεις μάρτυρες για την υπόθεση.
Την ιατροδικαστή που είχε αναλάβει την υπόθεση, Ελένη Αντωνίου, την φίλη της Γιαννούλας Χατζηγιάννη, η οποία βρισκόταν μαζί της στο όχημα όταν παρέλαβαν τον 40χρονο από σημείο του δρόμου και λοχία της Αστυνομίας.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Θέλει να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία αντί για φόνο εκ προμελέτης ο 40χρονος
Ο δικαστής ζήτησε από την Κατηγορούσα Αρχή να παρουσιάσει την Παρασκευή (4/10) τους μάρτυρες, ωστόσο η ιατροδικαστής δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω εργασιακού κωλύματος.
Η κατάθεση των μαρτύρων αναμένεται να ξεκινήσει στις 9/10.
Θυμίζουμε ότι 40χρονος Giorgi Baratashvili παραδέχθηκε ότι σκότωσε την Γιαννούλα Χατζηγιάννη, ωστόσο ζητά να δικαστεί για ανθρωποκτονία και όχι για φόνο εκ προμελέτης, αφού υποστηρίζει ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο.
Ο φόνος διαπράχθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2018.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις