«Είμαστε το πρώτο αθλητικό σωματείο σε τίτλους στην Κύπρο – Μόνο περηφάνια»

«Είμαστε το πρώτο αθλητικό σωματείο σε τίτλους στην Κύπρο – Μόνο περηφάνια»

Ανακοίνωση από το Δ.Σ. της Εταιρείας ΑΕΛ, για τα σημερινά (04/10) 89α γενέθλια της Λεμεσιανής ομάδας.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο μας κλείνει σήμερα τα 89 χρόνια ζωής του, γεμάτα ιστορία, τίτλους και διακρίσεις. Αποτελούμε ένα από τα ιστορικά σωματεία της Κύπρου που ανήγαγαν τον αθλητισμό σε πολλά αθλήματα με διακρίσεις και τίτλους.

Είμαστε το πρώτο αθλητικό σωματείο σε τίτλους στην Κύπρο και αυτό μόνο περηφάνια μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε.

Περηφάνια νιώθουμε όχι μόνο για την προσφορά μας στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία κάτι το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της ΑΕΛ. Μέσα στα χρόνια η ΑΕΛ δεν έχει παραλείψει να στέκεται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας όπου εντοπίζει ότι υπήρχε ανάγκη.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ και όλη η οικογένεια της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους ΑΕΛίστες όπου και να βρίσκονται και φυσικά η ΑΕΛ μας να συνεχίσει την ιστορία της με ακόμα περισσότερους τίτλους και διακρίσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.