Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Μητσοτάκη για τη νέα παράνομη επέμβαση της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Μητσοτάκη για τη νέα παράνομη επέμβαση της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ

Για την εξελισσόμενη νέα παράνομη επέμβαση της Τουρκίας σε αδειοδοτημένο τεμάχιο της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας συζήτησαν απόψε τηλεφωνικώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Οι δύο ηγέτες αποφάσισαν για συντονισμένες ενέργειες και διαβήματα τόσο προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς όσο και προς τα Ηνωμένα Έθνη προς αντιμετώπιση της τουρκικής παράνομης δραστηριότητας.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, αναφέρει ότι ταυτόχρονα συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα η στενή συνεργασία και ο απόλυτος συντονισμός ανάμεσα στις δύο Κυβερνήσεις.

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.