Την Τετάρτη θα συζητηθεί η προσφυγή της Κύπρου για την Αμμόχωστο στο Σ.Α.

Την Τετάρτη θα συζητηθεί η προσφυγή της Κύπρου για την Αμμόχωστο στο Σ.Α.

Την Τετάρτη αναμένεται να συζητηθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας η προσφυγή της Κύπρου για τις τουρκικές απειλές εποικισμού της Αμμοχώστου. Αυτό ανέφερε καλά ενημερωμένη πηγή του Συμβουλίου Ασφαλείας, σημειώνοντας ότι το αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συζητηθεί σε κλειστή συνεδρία.

Διπλωματική πηγή εκτιμά ότι μετά το τέλος των διαβουλεύσεων, ο Νοτιοαφρικανός προεδρεύων του Συμβουλίου Ασφαλείας θα προβεί σε δήλωση εκ μέρους των μελών του Συμβουλίου, η οποία θα επαναβεβαιώνει τα σχετικά ψηφίσματα του σώματος. Για τη δήλωση απαιτείται ομοφωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE