ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Δέκα νεκροί από τη σύγκρουση νταλίκας με μικρό λεωφορείο στη Ρουμανία

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Δέκα νεκροί από τη σύγκρουση νταλίκας με μικρό λεωφορείο στη Ρουμανία

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίσθηκαν τα χαράματα του Σαββάτουη 5/10 σε μετωπική σύγκρουση νταλίκας με μικρό λεωφορείο στην ανατολική Ρουμανία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Εννέα από τους 16 ανθρώπους που επέβαιναν στο μικρό λεωφορείο καθώς και ο οδηγός της νταλίκας έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα αυτό, ένα από τα σοβαρότερα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό σε μια χώρα, η κακή κατάσταση των δρόμων της οποίας καταγγέλλεται συχνά από τους αυτοκινητιστές.

«Από τους τραυματίες, τέσσερις βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση», δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Ραέντ Αραφάτ.

Σαράντα πυροσβέστες εστάλησαν επιτόπου ενώ έκλεισε για την κυκλοφορία ο δρόμος που συνδέει τις πόλεις Σλομπόζια και Ουρζιτσένι, σύμφωνα με την υπηρεσία καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Η Ρουμανία έχει το ρεκόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά τον αριθμό των θανάτων από τροχαία, καθώς το 2018 καταγράφηκαν 96 νεκροί ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, έναντι μέσου όρου 49 θανάτων ανά εκατομμύριο κατοίκους μεταξύ των 28 κρατών μελών της ΕΕ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται ότι θα ζητήσουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, υποβάλλοντάς του υπόμνημα για διάφορα εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και ο κατώτατος μισθός.

BEST OF TOTHEMAONLINE