Νέος χωρισμός στη showbiz: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από δύο μήνες σχέσης

Νέος χωρισμός στη showbiz: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από δύο μήνες σχέσης

Xωριστούς δρόμους φαίνεται πως τράβηξαν, η Gigi Hadid και ο Tyler Cameron. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Αύγουστο και κατάφερε μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα να δεθεί αρκετά.

Η Gigi, είχε συστήσει τον Tyler, στις διάσημες φίλες της, Serena Williams και Taylor Swift.

Μάλιστα, o Tyler συνόδεψε την αγαπημένη του, το Σεπτέμβριο ,στην Ολλανδία στην κηδεία της γιαγιάς της. 

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment tonight, χώρισε πριν λίγες εβδομάδες.

 

Το αυξημένο πρόγραμμα της Gigi , λόγω της συμμετοχής σε διάφορα fashion shows εκτός Αμερικής, αλλά και η δυσκολία προσαρμογής του Tyler στη Νέα Υόρκη, φημολογείται πως ήταν οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό. Ωστόσο, στενοί φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν πως μία επανασύνδεση στο μέλλον δεν είναι απίθανη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE