Αναγκαστική προσγέιωση αεροσκάφους- Γέμισε καπνούς η καμπίνα - Τέσσερις στο Νοσοκομείο

Αναγκαστική προσγέιωση αεροσκάφους- Γέμισε καπνούς η καμπίνα - Τέσσερις στο Νοσοκομείο

Αεροσκάφος A320 της αεροπορικής εταιρείας British Airways που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από το Μπάρι της Ιταλίας στο Λονδίνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το απόγευμα του Σαββάτου 5/10 στο διεθνές αεροδρόμιο Βασιλείας-Μιλούζ.



Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές του αεροδρομίου, για άγνωστο προς το παρόν λόγο, η καμπίνα του αεροσκάφους είχε γεμίσει καπνούς. Οι 165 επιβάτες είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους. Τέσσερα μέλη του πληρώματος χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο επειδή εισέπνευσαν καπνό, ανέφερε η Βιβιέν Γκάσκελ, η επικεφαλής του γραφείου Τύπου του αεροδρομίου.

Εξαιτίας της αναγκαστικής προσγείωσης, τρία άλλα αεροσκάφη που επρόκειτο να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο αυτό υποχρεώθηκαν να αλλάξουν πορεία -τα δύο κατευθύνθηκαν στη Ζυρίχη, το τρίτο στη Στουτγάρδη- και πέντε αναχωρήσεις καθυστέρησαν για «περίπου 25 λεπτά».

Η British Airways θα μισθώσει άλλο αεροσκάφος προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους οι 165 επιβάτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE