Tα δύο πρόσωπα του ΑΠΟΕΛ…

Tα δύο πρόσωπα του ΑΠΟΕΛ…

Ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Σεβίλλη παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ένα πάρα πολύ κακό στο πρώτο μέρος και ένα βελτιωμένο στο β’ 45λεπτο.

Είναι αλήθεια πως φάνηκε η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, και ότι οι γαλαζοκίτρινοι «έπεσαν» με ψηλά το κεφάλι. Θα μπορούσαν μάλιστα, να είχαν ισοφαρίσει αν ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Το πρώτο ημίχρονο, ήταν κάκιστο από πλευράς του ΑΠΟΕΛ. Χωρίς συγκέντρωση, με πολλά λάθη, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, να ηρεμήσει το παιχνίδι, και είχε ένα παθητικό ρόλο.

Στην επανάληψη, πάλεψε, κράτησε μπάλα, προσπάθησε να βρει την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε. Το θετικό είναι ότι η ομάδα, βελτίωσε την εικόνα των κακών τελευταίων αγώνων και του πρώτου ημιχρόνου. Σε αυτή θα θέλει να κτίσει ο Τόμας Ντολ και οι ποδοσφαιριστές του, καθώς, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αν ο ΑΠΟΕΛ, «πιάσει» την απόδοση που μπορεί, και ξαναμπούν στο «κόλπο» παίκτες κλειδιά του, τότε η εικόνα του θα είναι σαφώς ανώτερη.

Η πρόκριση, δεν χάθηκε, και πάει στο Αζερμπαϊτζάν, για τον αγώνα με την Καρμπάχ, για να πάρει τη νίκη και να δηλώσει ξανά «παρών».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE