Θανάσιμος τραυματισμός 14χρόνης από το κινητό της

Θανάσιμος τραυματισμός 14χρόνης από το κινητό της

Τραγική εξέλιξη πριν από λίγες ημέρες για μια οικογένεια στο Καζακστάν καθώς οι γονείς της 14χρονης μαθήτριας Άλια Αζετσκίζι, τη βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της, από τραύματα στο κεφάλι που προκάλεσε η έκρηξη της μπαταρίας του κινητού της.

Το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, η 14χρονη πήγε να κοιμηθεί, ακούγοντας μουσική στο κινητό της τηλέφωνο πριν την πάρει ο ύπνος, έβαλε τη συσκευή στην πρίζα για να φορτίσει, ωστόσο πολύ νωρίς το πρωί, η μπαταρία υπερθερμάνθηκε και «έσκασε» δίπλα στο κεφάλι της άτυχης κοπέλας.

Οι γονείς της άκουσαν την έκρηξη και έτρεξαν στο δωμάτιο της κόρης τους για να διαπιστώσουν τι συνέβη. Εκεί, τη βρήκαν αναίσθητη, μέσα στα αίματα και κάλεσαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, οι οποίες διαπίστωσαν, απλά, τον θάνατό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστήριξαν, ο θάνατος της κοπέλας ήταν ακαριαίος. Η μάρκα του κινητού δεν έχει γίνει γνωστή.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE