ΚΥΠΡΟΣ: Βγαίνει ξανά στους δρόμους η Αστυνομία- Στόχος η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων

ΚΥΠΡΟΣ: Βγαίνει ξανά στους δρόμους η Αστυνομία-  Στόχος η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων

Εκστρατεία ελέγχου φορτηγών και λεωφορείων, πραγματοποιεί η Αστυνομία από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, μέχρι και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 2019, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.


Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα ελέγχονται τα έγγραφα των οδηγών και των οχημάτων, οι ώρες οδήγησης και εργασίας, οι συσκευές περιορισμού ταχύτητας, οι ταχογράφοι και η μηχανική κατάσταση των οχημάτων, η ταχύτητα, καθώς και άλλες τροχαίες παραβάσεις. 

Σκοπός της εκστρατείας, η οποία μεταξύ 14-20 Οκτωβρίου, θα διεξάγεται και σε πανευρωπαικό επίπεδο στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας (TISPOL), είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των τροχαίων αδικημάτων που δυνατό να διαπραχθούν από οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων, με στόχο την αποτροπή σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE