Το μέλλον της μεταναστευτικής πολιτικής σε Συμβούλιο ΕΕ με συμμετοχή του ΥΠΕΣ

Το μέλλον της μεταναστευτικής πολιτικής σε Συμβούλιο ΕΕ με συμμετοχή του ΥΠΕΣ

Στο μέλλον της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ θα επικεντρωθούν οι διαβουλεύσεις στο Συμβούλιο Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης της ΕΕ, στο Λουξεμβούργο, στις 7 και 8 Οκτωβρίου, στο οποίο θα συμμετάσχει ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Υπουργείο Εσωτερικών ο κ. Πετρίδης αναχωρεί σήμερα για το Λουξεμβούργο.

«Κεντρικό κομμάτι των διαβουλεύσεων αναμένεται ν` αποτελέσει η συζήτηση για το μέλλον της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ», προστίθεται.
 
Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Υπουργός θα έχει επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών για παροχή στήριξης στη Δημοκρατία προς διαχείριση των δυσανάλογων μεταναστευτικών πιέσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE