ΚΥΠΡΟΣ- ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Στο ΤΑΕ Λάρνακας οι τρεις Κύπριες που επιτέθηκαν φραστικά σε αλλοδαπή

ΚΥΠΡΟΣ- ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Στο ΤΑΕ Λάρνακας οι τρεις Κύπριες που επιτέθηκαν φραστικά σε αλλοδαπή

Το κατώφλι του ΤΑΕ Λάρνακας πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής 6/10 τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις Κύπριες γυναίκες που με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκαν φραστικά σε αλλοδαπή θα δώσουν κατάθεση γύρω από το περιστατικό το οποίο έχει «ξεσηκώσει» θύελλα από σχόλια και αντιδράσεις.

Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5/10 σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, όταν το όχημα που επέβαιναν οι τρεις Κύπριες χτύπησε άλλο αυτοκίνητο.

Οι «πρωταγωνίστριες» έχασαν τη ψυχραιμία τους και επιτέθηκαν φραστικά στη γυναίκα αποκαλώντας την «Ρουμάνα» και ότι πιθανόν να εργάζεται σε οίκο ανοχής ενώ, δεν έλειψαν και τα «παρελκόμενα» υβριστικά λόγια όταν η αλλοδαπή συνέχισε να τους καταγράφει με το κινητό της.

Αναμένεται μετά τη λήψη καταθέσεων, ο φάκελος θα προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία για τα περαιτέρω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE