ΚΥΠΡΟΣ- ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Στο ΤΑΕ Λάρνακας οι τρεις Κύπριες που επιτέθηκαν φραστικά σε αλλοδαπή

ΚΥΠΡΟΣ- ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Στο ΤΑΕ Λάρνακας οι τρεις Κύπριες που επιτέθηκαν φραστικά σε αλλοδαπή

Το κατώφλι του ΤΑΕ Λάρνακας πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής 6/10 τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις Κύπριες γυναίκες που με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκαν φραστικά σε αλλοδαπή θα δώσουν κατάθεση γύρω από το περιστατικό το οποίο έχει «ξεσηκώσει» θύελλα από σχόλια και αντιδράσεις.

Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5/10 σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, όταν το όχημα που επέβαιναν οι τρεις Κύπριες χτύπησε άλλο αυτοκίνητο.

Οι «πρωταγωνίστριες» έχασαν τη ψυχραιμία τους και επιτέθηκαν φραστικά στη γυναίκα αποκαλώντας την «Ρουμάνα» και ότι πιθανόν να εργάζεται σε οίκο ανοχής ενώ, δεν έλειψαν και τα «παρελκόμενα» υβριστικά λόγια όταν η αλλοδαπή συνέχισε να τους καταγράφει με το κινητό της.

Αναμένεται μετά τη λήψη καταθέσεων, ο φάκελος θα προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία για τα περαιτέρω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE