ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΏΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ: Αγνοείται η τύχη του Χάρη Δημητρίου- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΏΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ: Αγνοείται η τύχη του Χάρη Δημητρίου- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 44χρονου άντρα που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 4 Οκτωβρίου. Στόχος να αντλήσει πληροφορίες από το κοινό που να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από τις 4 Οκτωβρίου, 2019, ο ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 44 ετών.

Ο 44χρονος, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά κοντά μαλλιά, ύψους 1.70μ. περίπου. Την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε μπεζ κοντό παντελόνι και κοντομάνικη φανέλα μαύρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οι δύο μοναχοί, Νεκτάριος και Πορφύριος, σε σχέση με την υπόθεση που αφορά στην οικονομική πτυχή του σκανδάλου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE