ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισε η μία λωρίδα

ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισε η μία λωρίδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (6/10) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω του τροχαίου από το οποίο υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές,  έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λ/σου – Λ/σιας, με κατεύθυνση τη Λ/σια, στο σημείο του Monte Caputo.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Η Κυπριακή Δημοκρατία, το νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης, το μόνο διχασμένο κράτος-μέλος της ΕΕ αναλαμβάνει την προεδρία της ‘Ενωσης από σήμερα και για έξι μήνες, φιλοδοξώντας να αφήσει το αποτύπωμά της για δεύτερη φορά από την ένταξή της το 2004.