Σώθηκε η ζωή 29χρονης Κύπριας από Ισραηλινούς γιατρούς – Σοβαρό πρόβλημα κατά τον τοκετό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σώθηκε η ζωή 29χρονης Κύπριας από Ισραηλινούς γιατρούς – Σοβαρό πρόβλημα κατά τον τοκετό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έσωσαν την ζωή 29χρονης από την Λευκωσία, τέσσερις ιατροί που έφθασαν από το Ισραήλ, μετά από κατεπείγουσα κλήση.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε από την σελίδα «The Sheba Medical Center at Tel Hashomer», η 29χρονη παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα στην αριστερή κύρια αρτηριακή περιοχή κατά την διάρκεια του τοκετού.

Γιατροί από το Νοσοκομείο της Λευκωσίας, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, ειδοποίησαν άμεσα συναδέλφους τους από το Ισραήλ, διότι δεν είχαν στην διάθεσή τους το μηχάνημα ECMO που υποστηρίζει πνεύμονα και καρδιά, ώστε να ξεκουραστούν.

Σε 7 ώρες, οι γιατροί από το Ισραήλ έφθασαν μέσα σε επτά ώρες στο νησί μαζί με το μηχάνημα ECMO.

Αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας της ασθενούς, μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Ισραήλ για περεταίρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE