Ενώπιον του δικαστήριο και πάλι οι ύποπτοι για το ΤΕΠΑΚ (Συνεχής ενημέρωση)

Ενώπιον του δικαστήριο και πάλι οι ύποπτοι για το ΤΕΠΑΚ (Συνεχής ενημέρωση)

Ξεκίνησε η διαδικασία αντεξέτασης του αιτήματος της αστυνομίας για ανανέωση της προσωποκράτηση των δύο υπόπτων για το σκάνδαλο του ΤΕΠΑΚ, αφού διαβάστηκε η έρευνα των ανακριτικών αρχών, από τον Λοχία κ. Χαραλάμπους.

14.42 Επανέρχεται η διαδικασία του αιτήματος για την ανανέωση του διατάγματα για προσωποκράτησης των δύο υπόπτων. Ο δικηγόρος του 2 ύποπτου, κ. Αντώνης Δημητρίου εκ μέρους του Δικηγορικού Γραφείου Δημητρίου και Δημητρίου ΔΕΠΕ, συνεχίζει την αντεξεταση του αιτήματος.

14.12 Διακόπηκε η διαδικασία της αντεξέτασης, μέχρι την αίθουσα να φθάσει στενογράφος της  στενοτύπησης 

13.27 Άρχισε η αντεξεταση από τον δικηγόρο κ. Αντώνη Δημητριου, του δεύτερου υπόπτου.

13.15 Αυτή την στιγμή έχει ξεκινήσει από τον δικηγόρο του πρώτου υπόπτου η αντί εξέταση του αιτήματος της αστυνομίας. Η αστυνομία έκανε αίτημα για ανανέωση της προσωποκράτησης των δύω υπόπτων

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE