Το έφερε στα… ίσα από τη βούλα ο Λαουτάρο! (BINTEO)

Το έφερε στα… ίσα από τη βούλα ο Λαουτάρο! (BINTEO)

Μια επιπολαιότητα του Ματάις Ντε Λιχτ έδωσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 κόντρα στη Γιουβέντους με τον Λαουτάρο Μαρτίνες από το σημείο του πέναλτι.

Το έφερε στα… ίσα από την άσπρη βούλα η Ίντερ!

Ήταν το 17ο λεπτό όταν ο Ντε Λιχτ με μια χαζή ενέργεια έκανε χέρι και ο διαιτητής Ρόκι υπέδειξε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ένα λεπτό μετά ο Λαουτάρο, ο οποίος νίκησε τον Σέζνι, που έπεσε σωστά, για το 1-1!

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE