ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Κατέθεσαν και οι τρεις Ελληνοκύπριες στο ΤΑΕ

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Κατέθεσαν και οι τρεις Ελληνοκύπριες στο ΤΑΕ

Κατάθεση στην Αστυνομία έδωσαν την Κυριακή (6/10) οι τέσσερις γυναίκες που εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά εξύβριση, ρατσιστική επίθεση και συμπεριφορά και σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (5/10) στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αργά το απόγευμα της Κυριακής (6/10) μετέβη στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας η αλλοδαπή γυναίκα η οποία δέχθηκε την ρατσιστική επίθεση και έδωσε κατάθεση, ενώ οι ανακριτές του Τμήματος πήραν το κινητό της τηλέφωνο με στόχο να ανακτήσουν το βίντεο και τις φωτογραφίες που έβγαλε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Αργότερα, το βράδυ μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΤΑΕ και οι τρεις Ελληνοκύπριες που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η Αστυνομία θα εξετάσει και τα κλειστά κυκλώματα του χώρου στάθμευσης και άλλων κτηρίων που βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE