ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προγραμματίζεται συνάντηση Ερντογάν - Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Προγραμματίζεται συνάντηση Ερντογάν - Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Στην Ουάσινγκτον αποφάσισαν να συναντηθούν τον επόμενο μήνα ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έπειτα από πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου.

Σύμφωνα με την τουρκική προεδρία, η απόφαση λήφθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Κυριακής (6/10) Τραμπ και Ερντογάν κατά την οποία αντάλλαξαν απόψεις και για το θέμα της δημιουργίας ζώνης ασφαλείας στη Συρία.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο Τούρκος Πρόεδρος είπε στον Ντόναλντ Τραμπ ότι η ζώνη ασφαλείας είναι όρος, ενώ είπαν ότι η Τουρκία θα λάβει όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξει ξανά θέμα με τους τζιχαντιστές στην περιοχή.

Ο Τούρκος Πρόεδρος εξέφρασε επίσης την ενόχλησή του επειδή οι Αμερικανοί στρατιώτες και η γραφειοκρατία της ασφάλειας στις ΗΠΑ δεν εφάρμοσαν τη συμφωνία που διασφαλίστηκε μεταξύ των δύο χωρών.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top