Α/ΔΡΟΜΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Όχημα πολυτελείας άρπαξε φωτιά - Αντέδρασαν γρήγορα οι δύο επιβαίνοντες

Α/ΔΡΟΜΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Όχημα πολυτελείας άρπαξε φωτιά - Αντέδρασαν γρήγορα οι δύο επιβαίνοντες

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα λόγω της άμεσης αντίδρασης δύο επιβαίνοντων σε όχημα που αφού ενεπλάκη σε τροχαίο, άρπαξε φωτιά. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η ώρα 11.54 της Κυριακής (6/10) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας ΒΜW μετά από τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Λεμεσού – Πάφου παρά την έξοδο του χωριού Χα Ποτάμι.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12.31.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Δύο αλλοδαποί που ήταν στο όχημα βγήκαν πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χωρίς τραυματισμούς. 

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE