ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Μόρφου: 45 Χρόνια Είναι πολλά

Δήμαρχος Μόρφου: 45 Χρόνια Είναι πολλά

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε τη Δευτέρα (07/10) ο Δήμαρχος Μόρφου Βίκτωρας Χατζηαβραάμ προκειμένου να ενημερώσει για την 39η αντικατοχική πορεία προς Μόρφου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου και έχει ως μήνυμα «45 χρόνια είναι πολλά».

Όπως ανάφερε στις δηλώσεις του ο κ. Βίκτωρας Χατζηαβραάμ την Παρασκευή (11/10) θα φτάσουν οι ξένες αντιπροσωπίες, το Σάββατο το πρωί (12/10) θα γίνει επίσκεψη τους στην Μόρφου για να δουν τι υπάρχει σήμερα και τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί.

Την Κυριακή (13/10) θα γίνει η καθιερωμένη πορεία, η οποία θα αρχίσει στις 10:30 από το πολιτιστικό κέντρο του Αστρομερίτη με την παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο τέλος της συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος Μόρφου δεν παρέλειψε να εκφράσει την επιθυμία του η οποία είναι να έρθει ειρήνη στην Κυπριακή Δημοκρατία με την ένωση του κράτους μας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top