Λετυμπιώτης: Στο μικροσκόπιο οι καταγγελίες Δρουσιώτη - Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν
Στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» τοποθετήθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχολιάζοντας τα βασικά ζητήματα της επικαιρότητας.

Όπως ανάφερε στις δηλώσεις του ο κ. Βίκτωρας Χατζηαβραάμ την Παρασκευή (11/10) θα φτάσουν οι ξένες αντιπροσωπίες, το Σάββατο το πρωί (12/10) θα γίνει επίσκεψη τους στην Μόρφου για να δουν τι υπάρχει σήμερα και τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί.
Την Κυριακή (13/10) θα γίνει η καθιερωμένη πορεία, η οποία θα αρχίσει στις 10:30 από το πολιτιστικό κέντρο του Αστρομερίτη με την παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Στο τέλος της συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος Μόρφου δεν παρέλειψε να εκφράσει την επιθυμία του η οποία είναι να έρθει ειρήνη στην Κυπριακή Δημοκρατία με την ένωση του κράτους μας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




