Δήμαρχος Μόρφου: 45 Χρόνια Είναι πολλά

Δήμαρχος Μόρφου: 45 Χρόνια Είναι πολλά

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε τη Δευτέρα (07/10) ο Δήμαρχος Μόρφου Βίκτωρας Χατζηαβραάμ προκειμένου να ενημερώσει για την 39η αντικατοχική πορεία προς Μόρφου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου και έχει ως μήνυμα «45 χρόνια είναι πολλά».

Όπως ανάφερε στις δηλώσεις του ο κ. Βίκτωρας Χατζηαβραάμ την Παρασκευή (11/10) θα φτάσουν οι ξένες αντιπροσωπίες, το Σάββατο το πρωί (12/10) θα γίνει επίσκεψη τους στην Μόρφου για να δουν τι υπάρχει σήμερα και τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί.

Την Κυριακή (13/10) θα γίνει η καθιερωμένη πορεία, η οποία θα αρχίσει στις 10:30 από το πολιτιστικό κέντρο του Αστρομερίτη με την παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο τέλος της συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος Μόρφου δεν παρέλειψε να εκφράσει την επιθυμία του η οποία είναι να έρθει ειρήνη στην Κυπριακή Δημοκρατία με την ένωση του κράτους μας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE