Στεναχωρημένη με τον χωρισμό της από τον Δώρο η Αθηνά – «Απογοητεύτηκα…»

Στεναχωρημένη με τον χωρισμό της από τον Δώρο η Αθηνά – «Απογοητεύτηκα…»

Τελειωτικός φαίνεται να είναι αυτή τη φορά ο χωρισμός του Δώρου Παναγίδη με την Αθηνά…

Τον νέο χωρισμό τους ανακοίνωσε πρώτος μέσω της εκπομπής «Όλα καλά» του ΣΙΓΜΑ, ο Δώρος Παναγίδης ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: ««Έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά όχι, δεν τα βρήκαμε. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη συνειδητοποίηση ότι κάτι τελειώνει και κάτι άλλο αρχίζει. Όχι απαραίτητα ερωτικό, αλλά προχωράμε. Σε μικρότερη ηλικία μπορεί να απογοητευόμουν. Πλέον είναι, συνειδητοποίηση… Συνειδητοποίησα ότι τελειώνει κάτι, ότι δεν ταιριάζω με έναν άνθρωπο».

Ωστόσο, για τον χωρισμό τους, μίλησε και η Αθηνά, η οποία από τις δηλώσεις της, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο την επηρέασε αυτή η εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE