ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι εκλεκτοί για τον πάγκο της Μίλαν!

Οι εκλεκτοί για τον πάγκο της Μίλαν!

Η εκτός έδρας νίκη επί της Τζένοα φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει τον Τζαμπάολο στον πάγκο της Μίλαν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για μάχη των διοικούντων με τον χρόνο για να βρουν το διάδοχό του.

Η Μίλαν πήρε το φιλί της ζωής που έψαχνε στο «Μαράσι» (μετά από τρεις σερί ήττες που μετρούσε) επικρατώντας με 2-1 της Τζένοα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η παραμονή του Μάρκο Τζαμπάολο στον πάγκο της μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Τουναντίον μάλιστα. Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Μίλαν δεν έμειναν ευχαριστημένοι ούτε από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στη Γένοβα ούτε από την απόφαση του προπονητή να αφήσει στον πάγκο τους Πακετά και Λεάο, και έχουν αρχίσει ήδη τη διαδικασία για την ανεύρευση του διαδόχου του.

Υπάρχουν μάλιστα και δύο ονόματα που έχουν δει ήδη το φως της δημοσιοτητας. Ο ένας είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που απολαμβάνει της μεγάλης εκτίμησης των Πάολο Μαλντίνι και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, με τον έμπειρο τεχνικό να δεσμεύεται όμως με την Ίντερ μεχρι το 2021 με συμβόλαιο ύψους 5.000.000 ευρώ και να είναι άγνωστο αν έχει διάθεση να το αφήσει για να επιστρέψει στη δράση.

Ο δεύτερος είναι ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος διαθέτει και αυτός εμπειρία από το Καμπιονάτο λόγω της παρουσίας του στην Ρόμα πριν λίγα χρόνια, με τον Γάλλο τεχνικό να είναι μάλιστα ελεύθερος έχοντας λύσει τον περασμένο Μάιο το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ.

Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν επίσης πως το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο ακούστηκε αλλά εγκαταλείφθηκε γρήγορα αυτή η περίπτωση, ενώ τονίζουν πως τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα αναφορικά με τον προπονητή που θα καθοδηγήσει τους ροσονέρι μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν ο 68χρονος πατέρας του 42χρονου ισοβίτη και ο 42χρονος μετά από εύλογη υποψία που κατέχει η Αστυνομία, ότι οι δύο ύποπτοι ενέχονται στα υπό διερεύνηση αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, ενώ το Δικαστήριο επεφύλαξε να ανακοινώσει την απόφαση του αύριο Σάββατο για την κράτηση ή μη των υπόπτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top