ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: Πήρε θέση για το πέναλτι και όχι μόνο – «Ήταν δύο τα λάθη…»

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: Πήρε θέση για το πέναλτι και όχι μόνο – «Ήταν δύο τα λάθη…»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, με δηλώσεις του στον Super Sport fm 104.0 δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός είχε πέναλτι, ενώ μίλησε και για την επιστροφή Αυγουστή.

Αναλυτικά: 

«Ήταν δύο τα λάθη. Η αποβολή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με δεύτερη κάρτα και το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός. Δεν κρυβόμαστε. Ήταν παράβαση που δεν σφυρίχτηκε. Εμείς δεν μάθαμε να ευνοούμε για να καλύπτουμε τα νώτα μας. Αν πάρουμε σφύριγμα και ευνοεί άλλη ομάδα θα το πούμε. Εμείς θέλουμε το 50-50 όπως αρμόζει σε όλους. Αν θέλουμε να βρίσκουμε το δίκαιο μας όταν αδικούμαστε πρέπει να βλέπουμε και το δίκαιο του αντιπάλου. Επί της ευκαιρίας να συγχαρώ τον Ολυμπιακό, έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα ο κ. Χριστοδούλου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE