ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί ακόμα ένας ταραξίας για τα επεισόδια πριν τον αγώνα ΠΑΦΟΣ FC – Ομόνοια

Στο κελί ακόμα ένας ταραξίας για τα επεισόδια πριν τον αγώνα ΠΑΦΟΣ FC – Ομόνοια

 Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον 18χρονου, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγίας, αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου για την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, ληστείας, επίθεσης , δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό οκταήμερη κράτηση άλλα δύο πρόσωπα. Το επεισόδιο δημιουργήθηκε μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και δύο προσώπων που επέβαιναν οχήματος το Σάββατο το απόγευμα στην Πάφο.

Αρχικά η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 26χρονου και ακολούθως του 29χρονου ενώ χτες βράδυ προχώρησε στην σύλληψη του 18χρονου .

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top