Στο κελί ακόμα ένας ταραξίας για τα επεισόδια πριν τον αγώνα ΠΑΦΟΣ FC – Ομόνοια

Στο κελί ακόμα ένας ταραξίας για τα επεισόδια πριν τον αγώνα ΠΑΦΟΣ FC – Ομόνοια

 Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον 18χρονου, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγίας, αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου για την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, ληστείας, επίθεσης , δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό οκταήμερη κράτηση άλλα δύο πρόσωπα. Το επεισόδιο δημιουργήθηκε μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και δύο προσώπων που επέβαιναν οχήματος το Σάββατο το απόγευμα στην Πάφο.

Αρχικά η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 26χρονου και ακολούθως του 29χρονου ενώ χτες βράδυ προχώρησε στην σύλληψη του 18χρονου .

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE