Σε κατασχέσεις διαφόρων ειδών προχώρησε το Τμήμα Τελωνείων την περίοδο Σεπτεμβρίου

Σε κατασχέσεις διαφόρων ειδών προχώρησε το Τμήμα Τελωνείων την περίοδο Σεπτεμβρίου

Σε κατασχέσεις διαφόρων ειδών και προϊόντων, προχώρησε το Τμήμα Τελωνείων για την περίοδο μεταξύ 1ης – 30ης Σεπτεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, στα πλαίσια της Τελωνειακής και της άλλης Νομοθεσίας που είναι επιφορτισμένο να εφαρμόζει το Τμήμα Τελωνείων, μεταξύ 1ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2019 έγιναν οι εξής κατασχέσεις: 63.580 τεμάχια τσιγάρα και 110 τεμάχια πούρα, 115.860 γραμμάρια καπνού (για στριφτό τσιγάρο και για ναργιλέ), 3.423 τεμάχια που παραβιάζουν Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας (είδη ένδυσης, υπόδησης, τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, αρώματα κλπ), €16.000 (δέκα έξι χιλιάδες Ευρώ) και $13.000 (δέκα τρεις χιλιάδες Δολάρια Αμερικής).

Κατασχέθηκαν, επίσης, διάφορα είδη, η εισαγωγή των οποίων στην Κύπρο απαγορεύεται, όπως φάρμακα, φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα, γαλακτοκομικά προϊόντα, νωπό κρέας, σαλιγκάρια, πυροτεχνήματα κ.α., 8 οχήματα.
 
Όπως αναφέρει το Τμήμα Τελωνείων, κατά την υπό αναφορά περίοδο, ελέγχθηκαν και 64 οχήματα για εντοπισμό παράνομης χρήσης αφορολόγητου χρωματισμένου πετρελαίου.
 
Οι πλείστες των πιο πάνω υποθέσεων έχουν τύχει εξώδικης διευθέτησης με την καταβολή συνολικού χρηματικού ποσού ύψους €35.118.

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE